Student 2024

Hej student! Herregud vilken rolig tid du har framför dig! Jag är sååå avundsjuk! Längtar tillbaka till min egen student, det var en fantastisk tid!

I alla fall, det är klart att du ska ta fina bilder på dig själv denna speciella stund! Ärligt talat, det är ju nu som du kanske är som snyggast i livet ;) Sen är det ju superbra att använda som tackkort också. Så övertala päronen hemma nu (lär inte bli så svårt, klart de vill ha bilder!) och kontakta mig här för tidsbokning!

Är ni några kompisar som vill fotas tillsammans? Det går så klart också bra. Vi tar gruppbilder och enskilda porträtt. 

Jag fotar ute i naturen för att jag tycker det blir klart finast! Mulet eller lite dugg gör inget, men skulle regnet ösa ner får vi kanske byta dag. Fotograferingen kommer att ske på Hammarö alt Karlstad.

Balbilder? Vi löser det! Jag kommer till balen (endast Karlstad) och så tar vi bilder i ca 10 min, innan ni går in. Obs! Begränsat antal platser så hör av er i god tid i så fall.

När? Balbilder blir innan balen mellan kl 15-17. Hör av dig om vilken dag just DIN bal är på :)

Porträttbilder erbjuds: 2 juni mellan kl 17.30-20 (Hammarö) samt 5 juni kl 17.30-20 (Karlstad). Varför så sent? Jo för att ljuset är mycket finare då än mitt på dagen :)

Ja men va kostar det då?! Här kommer mitt studenterbjudande:

20 min fotografering och 2 digitala bilder högupplöst: 1190 kr. Fler bilder 250 kr/styck eller 10 för 1500 kr.

Är ni flera så räkna med ca 40 min samt 4 bilder, 2380 kr.

Balbilder, 890 kr, inkl 2 bilder.

Tackkort från 45 kr/styck, minsta antal 10.

Hoppas vi ses!!!

"Studentfotograf Karlstad, studentfoto Karlstad, studentfotografering Karlstad, fotograf Karlstad"