Vem är jag?

Som ni redan räknat ut så heter jag Josefin Blid och jag bor på Hammarö, utanför Karlstad, Värmland.

Jag älskar att fota! Känslan av att komma till en fotografering och veta att jag får gå in helt i detta för en stund, och att jag sedan får gå hem och grotta ner mig i hundratals bilder och välja ut de bästa, älskar jag. Jag köpte min första symtemkamera 2012 och är fast sedan dess. Fotandet sköter jag vid sidan av mitt vanliga jobb som Leg. Djursjukskötare på en djurklinik för smådjur. Djur har alltid varit en passion, särskilt hund och katter. Så vill du få ditt djur fotat kan du känna dig trygg med att jag vet hur de ska hanteras.

De roligaste bilderna att ta tycker jag är när människor är inblandade, det ger så mycket känslor in i bilden. Att få vara bröllopsfotograf är nog det bästa! Det är så häftigt att få uppleva all kärlek och glädje på parets kanske största dag i livet. Ett privilegie att få vara med och dela det! 

Barnfotografering är också så kul! Då måste man verkligen anstränga sig för att få till ett förtroende, som sedan syns i bilderna. Leken är temat för mig som familjefotograf. 

Men man behöver inte gifta sig eller skaffa barn för att ha en anledning att ta bilder. Porträtt i olika situationer kan vara fantastiskt kul att ha när man blir gammal till exempel. Eller föreviga dig och ditt djur eller din cykel! Företag är någon jag vill jobba mer mot också. Det finns alltför få företag med fina bilder på hemsidan ;)

Jag har studioutrustning för uppdrag så som porträtt inomhus, men fotar helst utomhus om det är möjligt. Resa är inget problem. Min utrustning är fullt tillräcklig för att ta de foton jag vill och jag har tillgång till bl.a. Photoshop för redigering. 

Hör av er så jag får chansen att föreviga just er på massa fina bilder!

Foto: Jeanette Dahlström
Foto: Jeanette Dahlström