Priser

Bröllop

Vad kostar en bröllopsfotograf? Det finns så klart i alla prisklasser nu när "alla" är fotografer med fina mobilkameror, men chansa inte med vem som helst! Anlita en proffesionell bröllopsfotograf som du vet fångar alla minnen från er dag samt tar otroliga porträtt på er när ni är som allra vackrast! Den här dagen kommer inte tillbaka! Jag har fotat många bröllop och har stor kunskap om hur jag ska lyfta fram er som bäst och jag lovar att fånga allt som händer! Dessutom är jag faktiskt skitbra på att få er att känna er bekväma framför kameran ;)

Alla bröllop ser så olika ut och befinner sig olika långt bort från mig, så jag har valt att inte sätta färdiga priser. Hör av er och berätta vad ni planerar samt vart ni ska gifta er så ger jag er ett förslag! Min minsta debitering är dock 8500:- för 3 timmar under lågsäsong, inom Hammarö / Karlstad. Då ingår alla bra bilder högupplösta digitalt. Under lördagar juni/juli/augusti kommer jag prioritera heldagsbröllop (minst 8 h) då det är det jag tycker är allra roligast! Jag reser gärna till Norge också! Jag har någon enstaka helg kvar sommaren 2024, så hör av er! :)


Porträtt privatperson (familj, gravid, djur m.m.):

Grundpris för 1 h fotografering: 990 kr (betalas vid bokningsbekräftelse). Sedan väljer ni antal bilder efter att ni fått se dem i lugn och ro i ett webgalleri:

Mini: 5 högupplösta redigerade bilder digitalt. 1390 kr

Mellan: 15 högupplösta redigerade bilder digitalt. 1790 kr.

Maxi: 30 högupplösta redigerade bilder digitalt. 2290 kr.

Vill ni ha fler än 30 bilder så löser vi det så klart :)


CV-bild eller liknande vuxen

1190 kr för 20 min fotografering utomhus inkl 1 bild. Extra bild 350 kr/st.


Företagsuppdrag: Offert på begäran. Jag kommer ut till er och fotar så ni kan fortsätta jobba på nästan som vanligt!


Tavlor och fotoböcker, klicka här.


Reseersättning 50 kr/mil tillkommer utanför Hammarö/centrala Karlstad. I bröllop räknas resekostnaden in i offerten.

Jag är godkänd för F-skatt.