Gravidfotografering

Karlstad, Hammarö eller där du önskar!

Är du gravid och känner dig som världens snyggaste? Troligen gör du inte det, men du ÄR det! Det är ju ett fantastiskt häftigt tillstånd du befinner dig i och det är klart du ska få fina bilder som minne av den här speciella tiden! Du och jag ser tillsammans till så du får fantastiska bilder av dig själv som du stolt kan se tillbaka på! Det är du värd! Du behöver ingen som helst erfarenhet att stå framför en kamera, jag guidar dig i vad du ska göra.

 "Snyggveckorna" är mellan v. 25-35. Då fixar vi en fin miljö oavsett årstid! Vill man välja att ha en vacker långklänning så är ju det jättefint, men är man inte bekväm med det så blir det fint med vanliga kläder med. Som gravidfotograf gör jag allt för att du ska få känna dig så vacker som du faktiskt är, och få ha en avslappnad och rolig stund.

Har du en favoritplats så är vi där, annars väljer jag ut ett fint ställe med vackert ljus här på Hammarö eller i Karlstad.

Jag har ett fåtal klänningar att låna ut till en mindre kostnad, mer info vid bokningsförfrågan.

Blomkrans i håret? Sååå fint tycker jag och lyfter verkligen bilderna! Självklart hjälper jag er med detta ifall ni önskar det!

Vill ni sedan ha bilder på den nyfödda så fixar vi det. Bästa tiden för att få de där sovande mysbilderna är under de två första veckorna.

Är så otroligt glad att vi gjorde fotograferingen! Bilderna är magiska och jag tittar ofta på dem och blir blödig. Kan sakna min mage! Ett fint minne som är förevigat på ett väldigt snyggt och konstnärligt vis.
- Elin november 2022

När ni skickat en förfrågan så kommer vi överens om ett datum. Därefter får ni en faktura på bokningsavgiften, som ska vara betald innan fotograferingen. Blir ni sjuka (så klart får er partner och ev. barn eller djur följa med om ni vill! Jag är skitbra på både djur och barn ;) ) eller vädret är ofördelaktigt, bokar vi om. Efter fotograferingen får ni en länk till ett onlinegalleri där ni kan välja bilder i lugn och ro hemma. Vill ni förutom digitala bilder, ha förstoringar, tavlor eller fotobok hjälper jag er gärna med det!

Ses fram emot att höra från er och få träffa er och ta härliga bilder av er!


Klicka på bilderna för att få dem större.