Kundreferenser

(Länk till Google-recensioner längst ner)

Josefine och Sebastian

Bröllop 2022

"Vi använde oss av Josefin som vår bröllopsfotograf under sommaren 2022, och herregud så bra det blev! Från första mötet med planering till sista när allt var klart så har servicen varit på absolut högsta nivå. 

Vi har känt oss trygg genom hela resan. Josefin är en kreativ och nyfiken person inför alla utmaningar hon ställs inför. Hon har en förmåga att fånga dom mest fantastiska och unika tillfällena.

Vi kan verkligen rekommendera Josefin, vi kunde inte ha haft en bättre fotograf!"

Familjen Wihma

Bröllop 2019 och familjefotografering 2021

"Josefin är helt underbar både som människa och fotograf!

Vi gifte oss i Aug 2019 och vädret var inte på vår sida, snålblåst och regn. Dessutom gifte vi oss vid havet så vinden var påtaglig men Josefin var så professionell och hade ett lugn trots en del utmaningar. Bilderna blev verkligen magiskt bra.

I nov 2021 var det dags för en ny fotosession, denna gång med lite mer fokus på våra barn. Denna gång hann vi innan regnet kom

Josefin lyckades verkligen fånga våra barns uppmärksamhet och nyfikenhet, vilket resulterade i att de knappt ville sluta för de var så bekväma med Josefin. Detta syntes verkligen också i bilderna.

Vi fick sedan bilderna otroligt snabbt och kunde välja hemma i lugn och ro (det svåraste momentet).

Rekommenderar Josefin till 100% både för små och stora tillfällen! Detta var inte sista gången för oss!"

Stine och Claus

Bröllop 2022

"Vi hadde fornøyelsen av å ha Josefin til å fotografere til brylluppet vårt i August 2022, og det er den beste beslutningen vi har tatt! 

Josefin er positiv, behagelig, morsom og evner å "være overalt" uten at man legger merke til det. Hun lytter til ønsker og behov, og er god til å lese mennesker. Hun er fantastisk til å fange stemninger og følelser, og bildene gir et deilig tilbakeblikk på en veldig fin bryllupsdag.

Allerede få dager etter bryllupet fikk vi fotografens favoritter og litt senere fikk vi den komplette samling med flere hundre bilder. 

Josefin er dessuten veldig behagelig å kommunisere med, både før, under og etter bryllupet.

Josefin får våres varmeste anbefalinger!"

Sandra och Johan

Bröllop 2019

"Josefin förärade oss med sitt engagemang när vi gifte oss i juli 2019! Det var en supervarm dag där både solen och svettpärlor utmanade oss alla, Josefin var otroligt professionell och höll fokus trots utmaningarnaovan samt lyckades få både barn och hela tjocka släkten att fastna med ett leende på våra fantastiska bilder. Vi är så nöjda!

Fotosessionerna var roliga och avslappnade. Josefin hade kollat in vigselplatsen innan och hade massa bra ideér om vart vi skulle vara och var även öppen för våra egna förslag. Detta resulterade i en mängd underbara bilder på många vackra platser i både solsken, kvällsljus och svartvitt. 

Jag kommer rekommendera Josefin till alla som vill föreviga en speciell dag i livet."

Familjen Mårtensson Karlsson

Barnfotografering 2019

"Tack snälla, vi fick båda tårar i ögonen när vi tittade på bilderna. Så himla bra bilder, vackert ljus och underbara barn!

Och oj vad snabbt vi fick alla bilder. Tack!
Lycka till med fotandet framöver. Vi lär höra av oss om några år igen :) " 

Sofia och Mattias

Bröllop 2020

"Till vår stora dag i augusti 2020 hade vi möjligheten att få ha Josefin som vår bröllopsfotograf och vi kunde inte vara mer nöjda!

Trots att temperaturen gick upp till 30 grader och det var strålande sol, lyckades Josefin hitta platser där vi kunde vara något svalare och känna oss bekväma i kostym och långklänning.
Att ha Josefin som fotograf var helt otroligt! Vi har aldrig känt oss så avslappnade framför en kamera och hon lyckades verkligen fånga våra känslor!
Dessutom är hon öppen för olika ideér vilket gjorde att våra personligheter tydligt syns på bilderna!

Kan definitivt rekommendera Josefin som fotograf till alla stora och små händelser i livet, och vi kommer definitivt att återkomma fler gånger!"