Bröllop

Så mycket känslor! Det är en ära att få föreviga ett brudpar som bröllopsfotograf. Det är också fantastiskt kul! Som bröllopsfotograf jobbar jag mest i Karlstad / Hammarö / Värmland men jag reser dit ni finns! Varför inte till vårt vackra grannland Norge eller min gamla hemstad Göteborg? :)

Allra roligast tycker jag det är med bröllop där jag får vara med en stor del av dagen. Då får jag jobba med "story telling" dvs jag fotar ALLT som händer. När ni klär er, när ni skålar och skrattar, när gamla farmor fäller en tår av lycka, när barnet somnar i soffan på festen. Ja, ni fattar. Sånt som man vill minnas.

Tänk på att fotografen är med er en stor del av dagen så det är viktigt att ni känner er bekväma med den ni väljer. Jag har lätt för att prata med människor, är glad och smälter in utan att ta plats när jag inte ska göra det. Om ni vill, så ses vi på ett möte innan ni bestämmer er. 

Sen hjälper jag er gärna genom planeringen så att dagen läggs upp på bästa sätt. Jag lovar att bilderna ni får kommer få er att le varje gång ni tittar på dem!

Som brudpar är det ju sååå mycket man ska planera och ha koll på. Väljer ni mig som er bröllopsfotograf så finns jag med och stöttar hela vägen. Klicka också nedanför så får ni min bröllopsguide helt gratis! Den hjälper er att planera ert bröllop och undvika fallgroparna.

"Att ha Josefin som fotograf var helt otroligt! Vi har aldrig känt oss så avslappnade framför en kamera och hon lyckades verkligen fånga våra känslor!" Sofia och Mattias

Lyllos er som har er stora dag framför er!!! 

Referenser finns under fliken "Kundreferenser" och kan också lämnas på begäran. 

Klicka på bilderna för att få dem större

Vidare till barnfotografering / familjefotografering eller kontakt för bokning.


När du klickar får du fylla i din mailadress