Barnfotografering / familjefotografering

Familje-, syskon- eller "bara för att ha fina bilder"-fotografering? Jag älskar att vara barnfotograf / familjefotograf, man vet aldrig vad som händer! Nyckeln till att få naturligt glada barn på bilder är att göra stunden till en lek. Jag ställer aldrig upp ett barn och säger "titta in i kameran och le". Det blir inte en bra bild. Istället har vi kul tillsammans! Vissa barn är lättcharmade, andra kräver mera tid och envishet. Till slut lyckas vi alltid tillsammans! Kom ihåg som förälder att det är min uppgift som fotograf att få barnen att trivas, och jag kommer att instruera er hur ni ska hjälpa mig. Vill man ta med hunden eller hästen går det fint också, jag är mycket van vid djur!

Tillsammans skapar vi magi!

"Tack snälla, vi fick båda tårar i ögonen när vi tittade på bilderna. Så himla bra bilder, vackert ljus och underbara barn!"
Familjen Mårtensson Karlsson

Vad har man på sig för att få de där fina familjebilderna? När du gör en bokningsförfrågan hos mig så får du ett infoblad men massa tips om vad du kan tänka på inför fotograferingen :)

Vart ska vi vara? Som fotograf i Karlstad och Hammarö har jag många smultronställen! Jag kollar över hur naturen ser ut just vid ert tillfälle, och så väljer vi tillsammans en bra plats. Eller så kommer jag hem till er om ni vill det.

När ni skickat en förfrågan så kommer vi överens om ett datum. Därefter får ni en faktura på bokningsavgiften, som ska vara betald innan fotograferingen. Blir ni sjuka eller vädret är ofördelaktigt, bokar vi om. Efter fotograferingen får ni en länk till ett onlinegalleri där ni kan välja bilder i lugn och ro hemma. När ni bestämt vilka bilder ni vill köpa skickar jag fakturan på bildpaketet ni valt, och sedan bilderna när den är betald. Vill ni köpa förstoringar, tavlor eller fotobok hjälper jag er gärna med det!

Ses fram emot att höra från er och få träffa er och ta härliga bilder av er!

Klicka på bilderna för att få dem större.

Vidare till gravidfotografering eller klicka nedan för bokning.