Familjefotograferingar!

25.04.2022

Shit va kul det är nu när det börjat dra igång lite! Hade en superhärlig barn/familjefotografering i fredags med en härlig unge som var lugn och glad hela tiden. Helt otroligt, oftast får jag ju charma de små rejält innan de slappnar av och då brukar det gå så bra så, men lilla Leo han var nöjd från början. Lyxigt för mig.

Jag som alltid tänkt att mars och april är tråkiga fotomånader har helt tänkt om. Älskar nu de dova färgerna och min man blir lite galen på mig när jag numer alltid letar vacker fjolårsgräs och vass vart vi än går ;) Men det blir ju så snyggt på bild!

Är i Gbg ett dygn nu. Vilken vår det är här! Rosa träd och vita backar. Hade tänkt hinna med en barnfotografering här med, men det blev skjutet på. Till helgen är det i alla fall en planerad hemma, sen tänkte jag försöka hinna med att prova mitt nya objektiv på ett par. 7 maj är det nämligen dags för bröllopsfotografering på Hammarö och skulle vilja testa det lite mer innan! Hör av dig om du och din partner vill ställa upp i helgen så jag kan testa lite, så får ni några fina bilder gratis!

Nu blir det sängen, är så trött efter alldeles för lite sömn. Nattjobb igår på djursjukhuset, har så svårt att sova efteråt. God natt!

Till föregående blogginlägg