Höstfotograferingar i underbara färger

27.10.2023

Den här hösten bjuder verkligen på mycket händelser! Jag ska byta jobb, från det stora djursjukhuset till en mindre klinik. Det blir roligt tror jag! Snart är det höstlov, då blir det kusinhäng och Boda Borg. Älskar Boda Borg, har du vart där? Är typ som Fångarna på fortet. Men först 40-årskalas för en kompis på Marstrand i helgen! :)

Har varit många höstfotograferingar nu, superkul! Ligger en del bilder uppe på min instagram HÄR. Älskar färgerna på hösten. En del tycker det börjar bli för kallt för att fota, men dels finns det fina ulliga tröjor man kan ha, sen leker jag barnen varma! Här om dagen hade jag två tjejer som frös när vi träffades. Jag bad dem springa på en äng, och vips efter 2 minuter var de varma. De var dessutom mycket nöjda eftersom de hade så kul, samt tyckte själva att bilderna blev jättefina :) Resultatet ser ni ovan.

Det är superbråttom om ni vill ha höstbilder med färger, så hör av er snart! Och kom ihåg julkort också, farmor blir ju så lycklig av det ;) Vi får hoppas på lite snö om en månad, så tar vi det då.

Till föregående blogginlägg