Spännande saker på gång!

11.01.2024

Hej 2024!!! Känns roligt att börja ett nytt år! Jag har lite spännande saker på gång! Har gått med i en community eller vad man ska säga, med massa grymma fotografer där vi kan stötta varandra, lära av varandra och även ses på workshops, utbildningar och massa annat. Några av dem ska till Santorini på workshop i april, riktigt avis på det! Ska bli kul att se hur jag kan utvecklas som fotograf men också som företagare. 

Annars trivs jag väldigt bra på mitt nya jobb på Hammarö Djurklinik där jag jobbar 4 dagar i veckan. Då jag numera bara kommer jobba dagtid så har jag lite färre tider att erbjuda vardagar på dagtid, men så fort det blir ljusare ute går det ju bra att fota efter jobbet! Har funderat på det här med att göra det möjligt att boka tid direkt på hemsidan. Kanske hade varit en bra grej? Samtidigt som det är viktigt för mig att vara flexibel för kundens skull och det finns kanske en risk att man inte hör av sig för att de tiderna som ligger uppe inte fungerar för en? Får tänka på den lite! Hör gärna av er med åsikter :)

Gravidfotografering samt häst- och barnfotografering står på schemat i helgen. Grymt kul! Här kommer en bild från förra vintern när vi kombinerade de två ämnena. Ett alldeles utmärkt val av den vackra blivande mamman tycker jag ;)