Bröllopsfotograferingar m.m.

13.07.2022

Jaha det blev ju inte alls så mkt uppdateringar som jag hade tänkt haha. Livet kommer emellan. Det har varit fullt upp. Har fotat ett par bröllop, familjer, dop, företag och haft semester! Det blev en tågluff med familjen i Europa. Väldigt lyckad resa! Fokus på Bad Gastein i Österrike, samt Krk, Kroatien. Det var lite krångligt att söka efter tågresorna och bestämma rutten, men när vi väl var ute så flöt allt på riktigt bra. Interrailkort rekommenderas, väldigt flexibelt och smart.

Bröllopsfotografering alltså! Det är så kul! Älskar att vara med och få uppleva alla känslor! Ni vet, när brudens far börjar gråta under sitt tal t.ex. Jag själv fäller alltid några tårar på alla bröllop haha! På ett av bröllopen hade brudparet valt att gå in i kyrkan till "Vår tid är nu"-introt. Herregud va mäktigt! Huden reste sig på mig!

Detta önskar jag att jag kunde jobba med mkt mer. Dock har jag ju mitt andra jobb som jag också tycker så mkt om, och jag kan inte vara ledig från det under sommaren eftersom det är högsäsong i djursjukvården då. Sen vill man ju ha några sommarhelger lediga tillsammans med familjen också. Svårt! I år är det 5 sommarbröllop, det är i nuläget överkomligt. Vad många inte vet är att det tar flera hela arbetsdagar att redigera ett enda bröllop.  Det är inte bara de kanske 12 timmarna man är där, utan det är så mkt jobb efteråt (och innan en del också). Men det är superkul!

Till föregående blogginlägg