Dags för alla fina vårfotograferingar!

23.04.2024

NU får det faktiskt vara vår, efter vääääärldens längsta vinter! Min kropp skriker efter värme och mina blomförodlingar inne vill ut. Jag har många roliga saker på gång :) Fotografering bland vitsippor, testa på att göra reklam för mig själv via ett bord på Väse Marknad, stundentfotograferingar, bröllop m.m. Letar du efter en studentfotograf i Karlstad / Hammarö? Klicka här för mitt erbjudande och info!

Har också ett erbjudande just nu om minisessions bland vitsipporna! Det blir den 15 maj. Läs mer om erbjudandet HÄR.

På Väse marknad kommer jag stå och göra reklam för mig själv, samt ha en tävling och fina erbjudanden. Kom dit och säg hej!! Det är den 9 maj mellan 9-16.

Sen får jag ju inte glömma det kanske viktigaste av allt denna majmånad som kommer: JAG FYLLER 40! Herregud, känns helt sjukt att skriva det. Vad hände med tiden liksom? Jaja, det ska i alla fall firas! Det blir först firande med familjen, och sedan en rejäl fest för kompisar :) Blir kul!

Bilden här är i från ett påskbröllop jag fick vara fotograf på, jättekul att köra lite stadsfoto! Söker ni bröllopsfotograf i Karlstad / Värmland så har ni hittat rätt. Släng iväg ett meddelande till mig BUMS! ;)