Julklappar?!

27.11.2023

Herregud vad tiden går fort! Nu är det snart dags för jul! Än finns det lite tid för julklappar. Jag kan t.ex. hjälpa dig att göra en underbart fin och lyxig fotobok med dina favoritbilder som jag tagit. Har extra bra pris på den just nu så hör av dig bums! 

Säljer också presentkort nu inför jul. Det är faktiskt få saker som är så uppskattat som en fotografering i present! Barnen blir ju stora såååå snabbt, så vackra bilder på dem när de är små är så viktigt att ha! Dessutom en alldeles ypperlig present att ge bort förstoringar av. Ett presentkort på en gravidfotografering har också visat sig vara guld värt för mottagaren <3

Hoppas ni tar det lugnt med julstressen i år. Själv kämpar jag med balansen mellan miljötänk och barnens långa önskelistor. Ogillar köphets skarpt, men sitter likväl där framför datorn på Black Friday och nätshoppar julklappar. Svår balansgång! Båda barnen fyller dessutom år inom en snar framtid så december/januari är en månad full med utgifter. Begagnat is the shit! Dock tycker jag det var lättare när de var mindre, nu är de mer medvetna om mode och sånt. Vad som helst duger minsann inte! Tur jag själv har ett jobb med arbetskläder, så jag behöver inte shoppa så mycket till mig själv ;)

Ha det bäst nu i vintermörkret! <3

Till föregående blogginlägg